RAB

This page is for my radio space in Radio America Barcelona.
The original program is available in Catalan language only, but I started to create English videos translating the original program starting from the 27th of June of 2022.
Disclaimer: I work for Activision Blizzard. Opinions are my own.

Aquesta és la pàgina per a la meva secció El nou món digital a Radio America Barcelona.
Disclaimer: Treballo per a Activision Blizzard. Les opinions que expresso són només meves.

El programa de ràdio El nou món digital a RAB es transmet per Twitch, i està disponible en forma de podcast a diverses plataformes.

The ràdio program The new digital world in RAB is transmitted in Twitch, and is available as podcast in several platforms. After the Twitch stream in Catalan I record an alternative video in English (when I can).

Tornem amb el programa després de l’estiu! :)

En preparació… Work in progress:

RAB El nou món digital setmana del 14 de Novembre de 2022 [CA]

RAB El nou món digital setmana del 7 de Novembre de 2022 [CA]

RAB El nou món digital setmana del 31 d’Octubre de 2022 [CA]

RAB El nou món digital el 24 d’Octubre de 2022 [CA]

RAB El nou món digital setmana del 17 d’Octubre [CA]

RAB El nou món digital 2022-10-03 [CA]

El programa del Dilluns 26 de Setembre, que s’hauria d’emetre el 27 de Setembre (ja que s’ha mogut la Mercè a dilluns) no s’emetrà en directe. És un programa enregistrat, que l’emisora emetrà quan li vagi millor per agenda.

The program from Monday 26th of September, which would be streamed on 27th of September (due to moving the festivity “la Mercè” to Monday) would not be streamed live. It’s a pre-registered program that would be streamed when fits best to RAB agenda.

RAB el nou món digital – següent programa (setmana del 2022-09-27 al 2022-10-02) [CA]

RAB El nou món digital / The New Digital World 2022-09-19 [CA|EN]

L’emisora ha creat el vídeo per a mi. Moltes gràcies!. :)

The radio created the video for me. Thanks guys!. :)

Edició d’Estiu / Summer Edition

8/16 d’Agost / 8th/16th August 2022

Per motius personals no sé quan podré fer els vídeos

For personal reasons IDK when I’ll be able to create the videos.

RAB El nou món digital, edició d’estiu / Summer Edition 2022 – 2022-08-08 [CA|EN]

1 d’Agost 2022 / 1st August 2022

RAB El nou món digital, edició d’estiu 2022-08-01 [CA|EN]

Programa en Català
Program in English

Primera Temporada / First Season

RAB El nou món digital 2022-07-25 [CA|EN]

(Contains Catalan video only)
Un programa molt curt, parlant de la imminent estrena dels minicapítols “I’m Groot” a Disney+, del consell de tapar la webcam, però no fer-ho amb celo o una enganxina, si no amb tapes bones que valen un euro, parlem de “letmesolohere” el jugador que ha matat més de 2,000 cops a Malenia, a Elden Ring, i que ha estat premiat per Bandai amb una espasa, i parlem del Commander Turtle, un joc que he creat en català i en anglès per a que els nens puguin aprendre a programar.
RAB El nou món digital 2022-07-18 [CA|EN]

(Contains Catalan video only)
Parlem de més estafes, enviades per SMS i per email, parlem de seguretat i de com els hackers han robat les dades de més de mil milions de persones a la policia a Xina, parlem de gadgets de Lego, sobre videojocs i google translate, que ens permet traduïr textes i webs, a qualsevol idioma, sobre estafes relaciones amb cryptomonedes, i sobre com el govern xinès ha matxacat els manifestants pacífics a qui els bancs els estan fent un corralito financer.
RAB El nou món digital 2022-07-11 [CA|EN]

(Contains English and Catalan videos)
Parlem sobre video jocs, noves sèries i pel·lícules, així com la primera pel·lícula original en Català, per a nens, de Netflix. Ens fem resó del nivell de fraus per a robatori de dades a Catalunya i ho comentarem en profunditat al proper programa. Parlem dels nous mòbils de Xiaomi, amb una òptica i una resolució de nivell professional, i dels nous Mac de 13″ amb processafor M2.
RAB El nou món digital 2022-07-04 [CA]

(Contains English and Catalan videos)
Parlem sobre Tesla acomiadant treballadors, sobre robo-taxis que s’aturen tallant el tràfic a les ciutats, sobre sensors connectats a un ordinador i a braços robòtics que permeteren a un home invàlid ser capaç de menjar per sí mateix controlant els braços robots, i sobre la primera sèrie d’Amazon Primer doblada al Català.
RAB El nou món digital 2022-06-27 [CA]

(Contains English and Catalan videos)
Parlem sobre les criptomonedes (moltes són estafes) i sobre els NFT.
Parlem sobre la sonda europea en òbrita a Mart, i el descobriment d’una bacteria gegantina d’un centímetre, que es pot veure a simple vista i que ha revolucionat la concepció de la biologia que es tenia.
Parlem sobre un record que s’ha batut a Twitch.
I sobre una dona científica que va revolucionar la genètica a partir del 1930 i va acabar guanyant el premi Nobel.
RAB El nou món digital 2022-06-20 [CA]Utilitzar les pulseres de control social de covid per a desactivar els afectats per una estafa d’un banc, que es volien manifestar.
Hackers accedint a les dades mèdiques de dos milions de pacients als Estats Units. Les estrenes de Marvel i Groot, com a sèrie d’animació de Guardians de la Galàxia. El preu de la benzina a Irlanda pels núvols.
RAB El nou món digital 2022-06-13 [CA]Parlem una mica de jocs de realitat virtual, sobre fibres que reparen el cor impresses amb impressores 3D i cèl·lules del propi pacient i sobre la primera Software Engineer, que va permetre que l’Apollo 11 arribés i aterrés a la lluna.
RAB El nou món digital 2022-06-08 [CA]Parlem de les novetats d’entreteniment, el joc de simulació d’un gat de carrer “Stray”, de la resolució de la UE per la que tots els smartphones hauran d’usar USB-C el 2024, i els portàtils el 2026.
RAB extra sobre DiscordParlem sobre discord.
RAB el nou món digital 2022-05-30 [CA]Parlem de les estafes per Internet que es produeixen a les webs i aplicacions per a conèixer gent.
RAB el nou món digital 2022-05-23 [CA]Parlem de les estafes per email, SMS i trucades de telèfon automatitzades. D’intents de fer-se passar pel nostre banc.
RAB El nou món digital 2022-05-16 [CA]Comentem sobre videos interactius de Netflix, on pots escollir la teva aventura.
Parlem sobre com EA sports deixarà d’editar FIFA. Parlem sobre alternatives a Microsoft Office.
RAB El nou món digital 2022-05-09 [CA]Parlem sobre cotxes elèctrics i sobre Starlink, connexió d’alta velocitat i baixa latència per satèl·lit.
RAB El nou món digital 2022-05-02 [CA]Parlem de videojocs on fas esport amb el teu moviment, sobre el perill de no posar-vos la corretja del joypad de la nintendo switch.
Parlem sobre la pèrdua de subscriptors de Netflix i la pujada de la quota mensual.

El programa el 2022-04-07 als estudis de RAB a Barcelona:

Views: 2,613 views

Rules for writing a Comment


  1. Comments are moderated
  2. I don't publish Spam
  3. Comments with a fake email are not published
  4. Disrespectful comments are not published, even if they have a valid point
  5. Please try to read all the article before asking, as in many cases questions are already responded